Bättre tv via fiber

Stadsnätet erbjuder valfrihetens tv där du gör din egen favoritmix med de programpaket du vill ha. Du kan välja mellan öppen bredbands-tv eller traditionell bredbands-tv, så kallad IP-tv. I båda fallen får du tv av hög kvalitet och med kvalitetssäkrad prestanda.
tvskarm

Öppen bredbands-tv

Med öppen bredbands-tv får du en tv-box som flera tjänsteleverantörer kan använda! Du köper ett grundabonnemang med tv-box. I detta ingår ett basutbud med kanaler som SVT1, SVT2, SVT24, SVTB, SVTHD, Kunskapskanalen och TV4. Därefter kan du som tillägg plocka ihop och beställa dina favoritkanaler från de tjänsteleverantörer som levererar programpaket för öppen tv.
Läs mer om öppen bredbands-tv, se länken till höger.

Traditionell bredbands-tv, IP-tv eller vertikal-tv

Med traditionell tv är din tv-box leverantörsbunden och du väljer mellan leverantörens bas- och pakettjänster. Basutbudet innehåller kanalerna SVT1, SVT2, SVT24, SVTB och Kunskapskanalen. Pakettjänsterna innehåller ett varierande antal kanaler med till exempel film, sport, underhållning, musik, nyheter, dokumentärer och barnkanaler.
Under Välj tjänst hittar du de tv-tjänster som finns att välja bland. När du hittat ett intressant beställer du det tv-utbud du vill ha. Det tar max tio dagar från det att du beställt en tjänst tills dess att den är aktiverad.
Valfrihetens bredband ger dig möjlighet att när som helst byta till en annan tjänsteleverantör.