Broman

Nu är arbetet i ditt område Broman nästan helt färdigt!

De flesta kunderna börjar nu bli helt färdiga och kan redan idag beställa de tjänster som de önskar. Sörens El kontaktar löpande, alla som fått sin tomtschakt färdig. Vår gräv entreprenör, har haft kontakt med nästan alla kunder gällande tomtprojektering. De som är kvar kommer inom det närmaste att bli kontakta för ett möte. Ni går då igenom vart grävningen på er tomt sk...
Beställning Beställning 4 st 6%
Ansluten Ansluten 40 st 63%
Möjliga anslutningar: 64 st

2021-09-13
Arbetet med att koppla upp kunder pågår nu för fullt och Sörens El kontaktar nu löpande kunder för att boka upp en tid.

2021-06-08
Nu är det inte mycket grävarbete kvar i området och Sörens El kommer påbörja med förberedande arbete som att göra i ordning skåp och se till så att kablar kommer på plats.

2021-05-25
Arbetet på plats i området flyter på bra. Alla kunder ska vara tomtprojekterade och många har även fått grävningen på sin tomt gjord.
Grävningarna efter vägarna fortsätter och flyter på bra.

2021-05-12
Arbetet i området har börjat och vi gräver nu för fullt efter vägarna i området, vår entreprenör NCC kontaktar kunder löpande för tomtprojektering.

2021-04-07

Inom kort startar arbetet upp i ditt område!

All projektering för området Broman är nu nästan färdigt. Vi väntar nu bara på de sista tillstånden och kommer därefter påbörja grävarbetet i området. Vår ambition är att kunna starta redan i vår!