Broman
Sjobodarna_normal

Utbyggnaden i ditt område Broman

Senast uppdaterad: 13 sep 08:40
Vår entreprenör Hälsinge schakt, genom NCC kommer att kontakta alla som valt att signera avtal, för att boka in en tid för en tomtprojektering. De går då tillsammans med kunden igenom vart grävningen på tomten ska göras.
Schakten utmed vägarna pågår för fullt och kommer fortsätta tills hela området är färdiggrävt. Tomtschakten kommer att ske parallellt med övrig grävning och när denna görs behöver kunden inte vara närvarande.
Anslutningarna kommer sedan att ske i etapper via Sörens El. När det blir dags för detta så kommer Sörens El att kontakta kunden för att boka upp en tid. De borrar då ett hål och drar in kanalisationen i fastigheten, monterar en media omvandlare, samt blåser i fibern. Arbetet avslutas med att anslutningen mäts och kopplas upp mot stadsnätet.
Fakturering av anslutningen kommer att ske när installationen är slutförd.
Frågor?
Har du frågor kring din kommande anslutning?
Eller har du frågor gällande tjänster och utbud, avtalet eller betalningen av din anslutning?
- Kontakta Fiberstaden så hjälper vi dig att besvara dina frågor!
Du kan redan nu börja kika på vilka tjänster du vill ha!
Läs om vårt stora urval av leverantörer och tjänster på vår hemsida fiberstaden.se
För att minimera risken att bli utan internetanslutning, vänligen vänta med att säga upp eventuellt ADSL-abonnemang tills du fått klarrapporten av vår entreprenör.
Tveka inte att höra av dig till oss så hjälper vi dig att besvara dina frågor!
Beställning Beställning 27 st 42%
Ansluten Ansluten 16 st 25%
Möjliga anslutningar: 64 st

2021-09-13
Arbetet med att koppla upp kunder pågår nu för fullt och Sörens El kontaktar nu löpande kunder för att boka upp en tid.

2021-06-08
Nu är det inte mycket grävarbete kvar i området och Sörens El kommer påbörja med förberedande arbete som att göra i ordning skåp och se till så att kablar kommer på plats.

2021-05-25
Arbetet på plats i området flyter på bra. Alla kunder ska vara tomtprojekterade och många har även fått grävningen på sin tomt gjord.
Grävningarna efter vägarna fortsätter och flyter på bra.

2021-05-12
Arbetet i området har börjat och vi gräver nu för fullt efter vägarna i området, vår entreprenör NCC kontaktar kunder löpande för tomtprojektering.

2021-04-07

Inom kort startar arbetet upp i ditt område!

All projektering för området Broman är nu nästan färdigt. Vi väntar nu bara på de sista tillstånden och kommer därefter påbörja grävarbetet i området. Vår ambition är att kunna starta redan i vår!