connect

Anslut ditt hus till framtidenEn fiberanslutning är grunden för dagens och morgondagens kommunikation. Den ersätter kopparkablar, kabeltvnät, antenner och paraboler och erbjuder en gränslös kapacitet för framtiden. Det är framtidens bredband. Ett öppet nät, inte bara för Internet, tv, telefoni och spel, utan för en lång rad framtida tjänster och möjligheter.
DSC_0007

Hur blir man ansluten?

Du kan läsa lite mer i undermenyerna ovan hur det fungerar för olika fastighetstyper. All anslutning sker på marknadsmässiga villkor, dvs fastighetsägare anmäler intresse, vi undersöker förutsättningarna för utbyggnad och återkopplar till fastighetsägaren. När anslutningen är klar betalar fastighetsägaren anslutningskostnaden. Det gäller oavsett om det är en stor hyresfastighet, en villa eller en gård på landet.

Är du ansluten?

Du kan kontrollera om ditt hus eller din lokal är anslutet eller inte genom att skriva in adressen i rutan längst upp till höger. Är du inte ansluten har du möjlighet att göra en intresseanmälan.
Njutanger_lekpl

Är du utvald?

Att dra fiber till en enskild villa är dyrt. Därför satsar vi på effektiv samordning och ansluter istället hela villaområden för att få ner styckepriset. Vi har prioriterat några områden där vi gärna bygger ut just nu, om tillräckligt intresse finns. Du finner dessa områden i listan till höger. Klicka på ditt område, läs mer och gör en intresseanmälan innan vi drar vidare.

Företag, större fastighetsägare, bostadsrättsföreningar

Fastighetsägare (ej villaägare) kan också skicka in en intresseanmälan. Klicka på knappen i den gröna rutan. Vi kontaktar dig, berättar hur det går till och om vi kan ansluta din fastighet lämnar vi en offert på anslutningen.
Större fastighetsägare
Fastighetesägare, byggföretag eller kontaktperson för en bostadsrättsförening, villasamfällighet eller ett byalag. Gör en intresseanmälan. Vi hör av oss inom kort och berättar hur det går till.
#inlineditbutton